Kommande premiärer

Transpecos

Premiär 14 oktober, 2021

En gränskontroll i öknen bemannas av Flores, med förmågan att spåra; Davis, som anslöt sig med förhoppningen att få charma señoritas och Hobbs, en gammal vakt med åsikten att en collegeexamen inte kan stoppa en kula…

Watch trailer
Finding Altamira

Premiär 15 oktober, 2021

Maria, en ung tjej som inte önskar sig något annat än att bli arkeolog, precis som sin pappa (Antonio Banderas). Tillsammans utforskar de en lokal grotta och upptäcker forntida målningar av oxar och bevis på mänskligt liv.

Watch trailer
How To Lose Friends & Alienate People

Premiär 20 oktober, 2021

Sidney är en intellektuell som både beundrar och avskyr kändis- och modevärlden. Hans alternativa magasin driver med stjärnor och hånar trender, när han blir erbjuden ett jobb på det konservativa Sharps magazine i New York är det en chock!

Watch trailer
Goldstone

Premiär 22 oktober, 2021

Efter att ha sovit ruset av sig, dyker Swan ner i sin utredning av den saknade kvinnan. Snart upptäcker han ett nät av lögner, kriminalitet och korruption som kastar misstankarna på den lokala borgmästaren…

Watch trailer
MMA Cage Fighter

Premiär 27 oktober, 2021

Michael är en missanpassad tonåring som döms till samhällstjänst på en sliten karateskola, i regi av den gåtfulle Reggie. Där återupptäcker han sin passion för en disciplin han för länge sedan lämnat bakom sig.

Watch trailer
Shanghai

Premiär 28 oktober, 2021

Amerikanen Paul Soames anländer 1941 till Japanockuperade Shanghai för att utreda en väns plötsliga död. Bland regnhärjade gränder, maffiabossar och dubbelagenter dras han in i en dödlig konspiration…

Watch trailer
The Veil

Premiär 29 oktober, 2021

Filmen utspelar sig i ett krigshärjat land där stamnationer lever i ständig rädsla för att bli utplånade. Vi följer berättelsen om en krigare som har en ledande roll i ett destruktivt krig.

Watch trailer
Blood Money

Premiär 3 november, 2021

Efter deras första år på college träffas barndomsvännerna Lynn, Jeff och Victor igen för den årliga campingturen i vildmarken med forsränning. Samtidigt är förbrytaren Miller på flykt i ett litet flygplan…

Watch trailer
Cloud Atlas

Premiär 4 november, 2021

Cloud Atlas spänner över flera århundraden, ett science fiction-äventyr som tar publiken med på en visuell filmupplevelse. Från en omvälvande och ödesstigen seglats över Söderhavet, via ett mordmysterium.

Watch trailer
Breaking & Exiting

Premiär 5 november, 2021

Harry, en charmig yrkestjuv med fallenhet för husstölder, får mer än han räknat med under ett inbrottsförsök, när han ramlar på Daisy, en ung kvinna som är i färd med att ta sitt eget liv…

Watch trailer
Dead in a Week (Or Your Money Back)

Premiär 10 november, 2021

Efter sju misslyckade självmordsförsök inser William att han kan behöva experthjälp. Han ger uppgiften till Leslie, en åldrande lönnmördare som kämpar för att nå den kvot som krävs för att behålla sitt medlemskap i en torpedförening.

Watch trailer
Kill the Irishman

Premiär 12 november, 2021

Under sommaren 1976 detonerade 36 bomber i Cleveland, USA. ”Kill the Irishman” är den sanna historien om den kaxige och orädde trubbelmakaren Danny Greene som gav sig på den italienska maffian.

Watch trailer
Welcome to Acapulco

Premiär 17 november, 2021

Speldesignern Matt Booth har en chans att rädda sin karriär genom att presentera sitt största projekt hittills på Video Game Awards i New Mexico. Men efter att han fått lite för mycket att dricka hamnar han i RIKTIGA Mexiko!

Watch trailer
Dallas Buyers Club

Premiär 18 november, 2021

År 1986 får Ron Woodroof, en homofobisk narkoman, diagnosen fullt utvecklad HIV/AIDS samt beskedet att han har trettio dagar kvar att leva. För att överleva börjar han smuggla läkemedel som fortfarande är olagliga i USA.

Watch trailer
Last Moment Of Clarity

Premiär 19 november, 2021

När Sam bevittnar hur europeiska maffian mördar hans fästmö Georgia flyr han till Paris för att gömma sig. Många år senare ser han en kvinna i en Hollywoodfilm och är övertygad om att det är hon.

Watch trailer

Spännande

Topplistan