Juridikstudenten och helyllekillen Harper (Tye Sheridan) misstänker att hans styvpappa Vincent (Stephen Moyer) orsakat bilolyckan som försatte hans mamma i koma. Medan han dränker sina sorger på en sunkig whiskybar i LA träffar han Johnny Ray (Emory Cohen), en hårdhudad bondläpp som erbjuder sig att ”ta hand” om Vincent mot den nätta summan av $20,000. Driven av alkoholen accepterar Harper uppgörelsen.

Nästa morgon, mitt under den värsta bakfyllan och med suddiga minnen av mötet, förvånas Harper av att se Johnny Ray vid dörren, med sin vackra men kyliga flickvän Cherry (Bel Powley) i släptåg, redo för en biltur till Vegas för att döda Vincent. I dagsljuset ter sig Johnny Ray mer hotfull och han accepterar inte ett nej då Harper i protest menar att det var whiskyn som talade. Med insikten om att hans egen överlevnad hänger på att han går med på planen, följer Harper med sina osannolika följeslagare på resan till Vegas.

Det som sedan följer är en tät, skickligt sammanvävd, mörk thriller där Harpers historia tar en oväntad vändning, vilket presenterar publiken för två alternativa händelseförlopp med två väldigt olika utfall.

IMDb rating: 6.2

Director: Christopher Smith
Writer: Christopher Smith
Stars: Tye Sheridan, Emory Cohen, Bel Powley

Se hela filmen på HomeTV.se

  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppsägningstid
  • Prova 14 dagar gratis
  • Se obegränsat med film för endast 99 kr per månad

HomeTV.se – Nordens nya filmplattform med massor av kvalitetsfilmer. Nya filmer varje dag!