Vid portarna till ett ensligt beläget stenslott i 1950-talets Toscana, anländer en beslutsam ung sjuksköterska för att hjälpa den stumma arvingen där inne. Verenas uppdrag är att hjälpa den tysta pojken Jakob tillbaka till världen. Men medan hon försöker dras hon djupare och djupare in i slottets dolda hemligheter.

Verena har länge haft en ovanlig lyhördhet och fallenhet för att nå fram till traumatiserade barn – en gåva som väcker uppmärksamhet hos den tillbakadragne Klaus, en skulptör som nyligen blivit änkling och som desperat försöker nå sin son.

Först tycker Verena att Jakob verkar djupt störd, men ju mer hon observerar honom desto mer blir hon övertygad om att han upplever något bortom orden. Har han fallit offer för en mäktig, lysten kraft fångad i husets stenväggar? Om Verena ska kunna befria Jakob, och sig själv, måste hon konfrontera en andlig gestalt – en som snabbt tycks flätas samman med hennes egen.

Voice from the stone är en nervkittlande berättelse om rädsla, mystik och ovisshet, som utspelar sig bland minnenas spöken.

IMDb rating: 5.2

Director: Eric D. Howell (as Eric Dennis Howell)
Writers: Andrew Shaw (screenplay by), Silvio Raffo (based on the novel La Voce Della Pietra by)
Stars: Emilia Clarke, Marton Csokas, Caterina Murino

Se hela filmen på HomeTV.se

  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppsägningstid
  • Prova 14 dagar gratis
  • Se obegränsat med film för endast 99 kr per månad

HomeTV.se – Nordens nya filmplattform med massor av kvalitetsfilmer. Nya filmer varje dag!